Bianca de la ”Puterea Dragostei”, primul scandal serios cu Livian! ”Nu mai pot!”

Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian, iubitul ei, trec prin momente dificile în emisiunea în care s-au cunoscut, iar discuțiile pe care le au au dus la primele fisuri din cuplul pe care îlk formează de câteva luni bune.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, între Bianca de la ”Puterea Dragostei” și Livian au apărut primele certuri serioase, cei doi având o serie de discuții cât se poate de încordate și cel puțin un subiect pe care nu se pot înțelege deloc.

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” fac planuri serioase! ”Aș vrea gemeni! Eu sunt pregătită, cred că e și el, nu mai așteptăm mult”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” e în depresie! Ce i s-a întâmplat ”vulpiței” lui Livian

Citeste si: Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

”Eu stau de 11 luni, am aproape un an, aici, în Istanbul. Nu zic că nu îmi place la ”Puterea Dragostei”, dar este emisiunea în care eu am petrecut enorm de mult timp și pun suflet... Livian este de doar trei luni, iar asta ne face să ne certăm.

Adică, el vrea să mai stea, eu aș vrea să mergem acasă. Îl înțeleg, dar am obosit și eu, mi-e dor de țară, de casă... Aș vrea să mergem împreună acasă, dar el insistă să mai stăm în emisiune. De asta ne tot ciondănim”, ne-a explicat, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Cu toate acestea, recunoaște ”veterana” emisiunii moderate de Andreea mantea, nici nu se poate pune problema ca Livian să rămână, iar ea să plece.

”Oricum, chiar dacă vreau să plec, atât timp cât stă el, stau alături de el. Și nu, nu o fac pentru că mi-ar fi teamă că o să sară fetele pe Livian, sunt sigură că el nici nu s-ar uita, dar asta înseamnă, pentru mine, un cuplu, o relație. Să fom alături, unul de altul, chiar dacă avem păreri diferite. Dacă el vrea să mai stea la ”Puterea Dragostei”, eu voi sta alături de el”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, romantici până în măduva oaselor

De curând, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat într-o scurtă croazieră pe Bosfor și s-au îmbrăcat lejer, bruneta preferând o fustă scurtă, albastră, iar tânărul ei iubit, pantaloni scurți, tricou și șlapi. Iar pe iaht, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” au făcut, așa cum se întâmplă de obicei când sunt împreună, risipă de gesturi tandre, cei doi pupându-se și atingându-se în fiecare secundă petrecută împreună. Iar la un moment dat, atunci când, în glumă, i se uita sub rochiță Biancăi, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfecțiuni ale femeilor: câteva vergeturi.

Doar că, spre deosebire de majoritatea bărbaților care visează la perfecțiunea femeii de lângă ei, Livian de la ”Puterea Dragostei”  a reacționat într-un fel în care demonstrează că sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. ”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, mă termină, la modul... Naturalețe!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingându-le mai tandru ca niciodată, vizibil fericit că Bianca nu se poate lăuda cu intervenții estetice care să o transforme într-una dintre divele plasticate de pe la noi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies