Bianca de la Puterea dragostei, reacție dură la adresa lui None! "Suferi de bibicită cronică"! De la ce a pornit scandalul

Bianca Comanici ia atitudine la adresa lui Mădălin None

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Bianca Comănici și Mădălin None nu și-au încheiat conturile nici după plecarea bărbatului din casă! Dacă în show, cei mai îndrăgiți concurenți din emisiune se aveau precum șoarecele cu pisica, ei bine, și acum, situația este la fel.

fara descriere

De altfel, la trei luni de la ieșirea din casă casă, None a dezvăluit că Bianca este o persoană falsă, care stă în competiție doar dintr-un raționament financiar. "Ea stă în casă numai pentru bani! Nu iubește pe nimeni! Și atunci, să punem fața ei pe ecran, să scriem un numar de cont și să așteptăm donațiile. Poate așa o să ii placă", a spus bărbatul.

Citeste si: Vladimir Putin afirmă că a avut o discuţie „amănunţită” cu Kim Jong-un

Citeste si: Un deţinut condamnat pentru tâlhărie calificată a evadat de un punct de lucru al Penitenciarului Focşani

Bianca îl atacă dur pe None după plecarea de la Puterea dragostei”Mai schimbă placa la adresa mea”

Pe de altă parte, tânără nu a rămas nici ea datoare în declarații. Drept dovadă, și Bianca îl atacă dur pe None după plecarea de la Puterea dragostei. "Dacă inițial, ai suferit de bibicită acută, acum None, tu suferi de o bibicită cronică. Mai schimbă placa la adresa mea", a răspuns Bianca acuzațiilor aduse!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate