Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte: "Am avut strabism"

Bianca de la Puterea dragostei și-a făcut o operație estetică la vârsta de 14 ani, pentru a corecta o problemă medicală.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte:


In articol:

Bianca, una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei, a povestit că în copilărie a avut o problemă la ochi, strabism, iar că la vârsta de 14 ani s-a operat.

Citeste si: Ce a făcut Alex Zănoagă după ce Simina a născut! A recunoscut în fața tuturor

Citeste si: Dezvăluiri din spital! Simina de la Puterea Dragostei stă într-o rezervă specială cu bebelusul ei! ”Este izolată!” EXCLUSIV

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat noua piesă a lui Viorel: „Mă las de cântat!”

Frumoasa concurentă susține că este singura operație estetică pe care o are și că recent și-a injectat buzele, în rest este naturală.

”Am o singură operație estetică, la ochi. Am avut strabism și la 14 ani m-am operat ca privirea să-mi fie dreaptă. Probabil că de aceea se mai vede uneori că mă mai uit strâmb. Eu am în continuare strabism, văd la fel ca înainte de operație. Mi-a fost făcută însă o operație estetică pentru că s-a lucrat la mușchi, la pleoape, ca să-mi îndrepte privirea”, a povestit Bianca despre operația sa la ochi.

Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte:

Fratele Biancăi Comănici a povestit și el despre intervenția la ochi

Fratele Biancăi susține că acest complex a făcut-o să caute mai multă atenție în momentul în care s-a operat și a început să prindă încredere.

Bianca de la Puterea dragostei, singura fotografie cu ea din adolescență! Cum arăta înainte:

"Înainte de Puterea Dragostei, Bianca era foarte irascibilă. Orice chestie nasoală spusă despre ea, o lua foarte nasol. Acum e un pic mai matură, gestionează situațiile mult mai bine. Orice lucru rău spus despre Bianca, pe ea nu o afecteză. 

Când era mai mică Bianca era foarte grăsuță, porecla ei era "Grăsime", a avut și probleme cu ochii, a avut strabism. S-a operat și după ca orice copil care are o problemă de complexitate pe care o depășește, normal că începe să prindă puțină încredere. Despre videochat mi-a spus ea. Nu pot să zic că i-am dat OK-ul, dar nici nu am încuratajat-o. Fiecare om are drumul său în viață. Am încercat să-i fiu frate, să o ajut cu cele mai bune sfaturi în viață. Nu sunt de acord ca sora mea să facă videochat."

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate