Bianca Drăguşanu a dat nas în nas cu fosta soţie a iubitului! S-a întâmplat când cei doi îndrăgostiţi au mers împreună în Spania

În timpul vacanţei în străinătate Bianca Drăguşanu a cunoscut-o pe fosta soţie a lui Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Bianca Drăguşanu s-a afişat recent la braţul lui Alex Bodi, un milionar plin de muşchi, uitându-l pe Tristan Tate. Blondina care îi declara dragoste englezului nu a suferit mult după despărţire şi, odata ce şi-a dat seama că locul ei nu este lângă el, l-a înlocuit cu un alt bărbat. 
 
Noua relaţie a evoluat rapid, iar frumoasa vedetă a ajuns deja să îi cunoască familia noului partner. Cei doi îndrăgostiţi au fost recent în Spania, iar Bianca Drăguşanu a dat nas în nas cu fosta soţie a lui Bodi. Între fosta şi actuala femeie din viaţa lui Alex, nu numai că nu au existat tensiuni, dar cele două se înţeleg chiar bine., Frumoasa divă a fost primită cu braţele deschise de toţi apropiaţii iubitului. 
 
„Când a fost în Spania, în vizită la părinţii lui Alex, Bianca i-a cunoscut pe copiii lui, dar şi pe fosta nevastă. Au vorbit amândouă şi pe Internet, au o relaţie foarte OK. Alex se poartă extraordinar cu Bianca, iar relaţia lor ar putea intra într-o nouă etapă”, au declarat surse din anturajul vedetei, pentru Spynews. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate