Vedete

Bianca Dragusanu a dezvaluit cei 4 pasi simpli pentru a te impaca cu partenerul dupa ce te-ai certat

Bianca Dragusanu a vorbit in inceputul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, "Te vreau langa mine", despre certurile inevitabile dintr-o relatie. Vedeta a dezvaluit cei 4 pasi simpli pe care trebuie sa ii faci pentru a te impaca cu persoana iubita dupa ce te-ai certat cu ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Bianca Dragusanu a dezvaluit cei 4 pasi simpli pentru a te impaca cu partenerul dupa ce te-ai certaticon photo

"Certurile in cuplu sunt inevitabile, nu-i asa? Si mai este ceva inevitabil... sa vorbesti cu prietenii tai despre asta. Da, cum sa va explic... cum poti sa repari lucrurile daca ai spus sau ai facut ceva daunator pentru relatie?

Totul tine de modul in care incerci sa rezolvi conflictul. Specialistii ne arata care sunt cei 4 pasi simpli pentru impacare:

1. Recunoaste cand ceva nu este in regula. Un "Iarta-ma" la timpul lui face cat 100 de "Te iubescuri" din alea.

2. Nu fii defensiv sau defensiva cand ceri detalii despre ce s-a intamplat. Cu cat esti mai dispus sa iti asculti partenerul si sa afli ce nevoi are, cu atat relatia poate fi mai buna. Nu rezolvi absolut nimic daca pui foarte multe intrebari, daca ceri multe detalii si nici macar nu-i asculti parerea. Asculta, dom'le cu atentia, fara a da vina sau fara a te justifica, ca se poate rezolva.

3. Ofera timpul necesar pentru a reflecta asupra a ceea ce ai auzit inainte de a raspunde. Pentru ca, intr-adevar, uneori suntem atat de concentrati pe raspuns intrucat nici nu auzim intrebarea.

4. Pregateste-ti ce vrei sa spui. Nu este vorba despre un discurs aici, este vorba despre faptul ca trebuie sa fixezi anumite lucruri privitoare, la modul in care vrei ca relatia sa functioneze. Despre zonele in care trebuie sa va imbunatatiti, sa zicem asa", a spus Bianca Dragusanu la "Te vreau langa mine".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune