Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Cum a fost surprinsă vedeta, după împăcarea cu Alex Bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, la două săptămâni după ce au semnat actele de divorț. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Teo Show, unde Bianca a mai aruncat o bombă: „Urmează să mă ceară din nou”.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă


In articol:

Mariajul Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi s-a încheiat pe 10 martie, după șapte luni. La momentul respectiv, unul dintre cele mai controversate cupluri din România nu dădea semne că va exista prea curând vreo șansă de împăcare.

În ziua divorțului, cei doi au avut mai multe schimburi de replici dure. Nimeni nu s-ar fi așteptat că împăcarea dintre cei doi va avea loc așa repede.

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a declarat Bianca, la Teo Show.

Citeste si: Bianca i-a dat un ultimatum lui Alex Bodi. Singura condiție prin care a acceptat împăcarea: „Cine greșește, plătește!”

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat, în direct: „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut cu doi îndrăgostiţi

Bianca a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

După împăcarea cu Alex Bodi, Bianca postează încontinuu poze cu ea pe Instagram. Vedeta pare să fie mai fericită, postează mereu videoclipuri când dansează și zâmbește.

Recent, Bianca a postat foarte multe poze în care era îmbrăcată cu haine de la brandul pe care-l conduce. În cele mai multe dintre fotografii, ea este îmbrăcată în diferite rochii de mireasă.

Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Bianca a recunoscut că încă este supărată pe Alex Bodi: „Am fost unul împotriva celuilalt”

„Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta. (Citeste si: Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate