Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă! E vorba de relația ei cu Alex Bodi și nimeni nu se aștepta la așa ceva

Bianca Drăgușanu a făcut un pas important în relația ei cu Alex Bodi. Frumoasa divă este extrem de îndrăgostită de soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

bianca dragusanu ochelari de soare


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au una dintre cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc. S-au despărțit de mai multe ori înainte de a ajunge la STarea Civilă împreună și de a deveni soț și soție. Acum, însă, lucrurile par să fie cât se poate de clare între ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut anunțul despre nuntă! Când va avea loc evenimentul

Deși gurile rele au spus de-a lungul timpului că relația lor nu va rezista, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că certurile din relația lor nu îi fac decât să-și dea seama de faptul că nu pot trăi unul fără celălalt. Și pentru că diva blondă este sigură pe căsnicia ei, a luat și decizia de a-și schimba numele pe Instragam. Acum, poate fi căutată și după numele Bianca Bodi, semn că a preluat numele soțului și în mediul virtual, nu doar în viața reală.

bianca dragusanu rochie rosie

Astrograma cuplului format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cât va rezista mariajul lor

“Bianca va merge mereu mai departe, trăindu-și viața după propriile reguli. Așa cum am afirmat și în urmă cu câțiva ani și s-a adeverit, Bianca a evoluat din punct de vedere profesional și a făcut un copil, dar trebuie să mai lucreze la propria persoană, să continue să crească până va atinge echilibrul emoțional.

Bianca este o femeie inteligentă care își exprimă propriile idei. Marte îi dă discursului ei energie și entuziasm, iar asta o face o adevărata amazoană. Până la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanică și va fi opusul genului de femeie care managerieză și își rezolvă conflictele cu diplomație. Totodată, așa cum am spus și în trecut, Bianca are nevoie de un bărbat puternic care să țină pasul cu ea. Tocmai de aceea, înclin să cred că mariajul cu soțul ei va dura mai mult decât se așteaptă lumea. Și asta pentru că, Bianca se plictisește rapid dacă nu are acțiune, dacă nu există adrenalină în viața sa de cuplu, iar afaceristul, prin ascendentul său într-o zodie de apă, întrunește cerințele ei.

bianca dragusanu si alex bodi la masa

În viața anterioara, Bianca a avut tot ce și-a dorit pe segmentul iubirii. Acum însă, pare să nu-i mai iasă tocmai pentru că nu mai are răbdare să lupte pentru consolidarea relației. Nu iubește singurătatea, ba din contra! Însă, totul este bine până în momentul în care se simte «prinsă» și atunci are nevoia să iasă atât din angajament cât și din relația pe care o are. Interesant este că în relația sa cu partnerul său, până acum ea nu s-a simțit «prinsă» tocmai datorită acestor certuri și împăcări!

Compatibilitatea dintre ea și soțul său este bună, chiar foarte bună pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Drăgușanu funcționează după propria sa regulă – când nu mai crede în ceva, nu mai ține cont de consecințe – între ea și partener vor mai exista episoade de separări de moment, care pot duce la ruptura definitivă”, a declarat Roxana Lușneac în cadrul unui interviu, conform Cancan.

bianca dragusanu si alex bodi

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate