Bianca Drăgușanu a mărturisit! ”Relația între mine și Victor este...” Ce spune vedeta despre prezentatorul TV

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu Victor Slav. Cât de bine se înțeleg cei doi?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au împreună o fetiță, pe Sofia Natalia. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Victor Slav.

”Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normal. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citeste si: Bianca Drăguşanu a petrecut Paştele catolic la Marbella, împreună cu Alex Bodi: „Sărbători fericite tuturor!” FOTO

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

Citeste si: Alex Bodi şi-a cumpărat un Ferrari! Iubitul Biancăi Drăguşanu a dat 250.000 de euro pe bolidul roşu care prinde 325 kilometri la oră! FOTO

Bianca Drăgușanu își mai dorește un copil

Bianca Drăgușanu a mai vorbit și despre faptul că la anul, pe vremea aceasta, poate va mai face un copil. Oare faimoasa blondină și partenerul ei de viață au un plan foarte serios de viitor în ceea ce privește încă un copil? Iată ce a declarat!

”Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu ar râde de mine pentru că eu nu îmi planific nimic. Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu știe ce are pus deoparte, și Dumnezeu ce are pregătit pentru mine. Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație. Dacă este singur, să fie sănătos și să își găsească pe cineva care i se potrivește mănușă, dacă nu să încerce până o nimerește. Eu nu-i urez decât de bine și îl susțin în tot ce urmează să facă. Dacă are nevoie de mine, sunt prezentă să-l ajut cu sfaturi sau să vorbim de copilul nostru. Dar la modul general pe mine nu mă interesează de Victor și nu mă interesează relațiile lui și viața lui personală”, a mai spus vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate