Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Uite ce i-a cumpărat afaceristul vedetei! FOTO!

Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Uite ce i-a cumpărat afaceristul vedetei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Alex Bodi și-a dorit enorm să se împace cu Bianca Drăguşanu după ultima ceartă serioasă pe care au avut-o în urmă cu două săptămâni. Fosta prezentatoare tv a acceptat până la urmă să-i mai dea o şansă afaceristului care, să recunoaștem, nutrește sentimente puternice față de ea încă din toamnă trecută.

Citeste si: Poza incredibilă pe care Bianca Drăguşanu ar vrea să o ELIMINE din arhive! A pozat sexy, dar uite ce cicatrice roşie avea pe un sân! FOTO!

Sunt împreună, este real sută la sută. Însă, nu avem doar lapte și miere aici! Totul este la extreme în relația asta, iar Bianca nu îi iese din cuvânt lui Alex. Situația nu îi este confortabilă, chiar dacă pare că o acceptă. Mă rog, vom vedea și cum va reacționa în viitor, căci și ea este o fire vulcanică, iar ulciorul, în viziunea Biancăi, nu merge de multe ori la apă. Cert este că discuțiile lor au legătură cu gelozia. În ciuda faptului că nu recunoaște, afaceristul este posesiv, vrea să dețină controlul, lucru greu de realizat, căci și Bia este obișnuită să aibă ultimul cuvânt! Are și de ce pentru că este o femeie care arată bine, este realizată financiar, astfel că poate merge oriunde în lume, călătorește la business class, stă în hoteluri de fițe și se plimbă prin cele mai scumpe magazine, pe banii săi. În concluzie este o persoană puternică și greu de înlocuit din viața cuiva. De aceea, pe undeva, ei chiar seamănă, atât fizic, cât și ca fel de a fi. În plus le place să trăiască pe picior mare. Fără exagerare, sunt ca două săbii în aceeași teacă... surpriză însă, se atrag ca doi magneți”, au spus apropiații fostei prezentatoare TV, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăguşanu a primit cadouri fabuloase de împăcare de la Alex Bodi! Vedeta şi afaceristul au făcut shopping până când le-au cedat picioarele!

Acum câteva zile, cei doi îndrăgostiţi au plecat în China, unde îmbină utilul cu plăcutul. Alex Bodi are câteva afaceri în derulare în Hong Kong, iar Bianca are şi ea un proiect profesional care necesita o deplasare în "Ţara Viitorului".

În afara întâlnirilor şi drumurilor care ţin de business-urile lor, protagoniştii noştri au avut însă un program de invidiat. Au vizitat principalele atracţii turistice ale provinciei, au mâncat la restaurante selecte, cu renume mondial, şi au făcut shopping până le-au "cedat" picioarele.

Citeste si: Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca Drăguşanu ar fi fost bătută de fostul iubit! "Nu ştiu ce naiba se întâmplă!" Designerul e oripilat! EXCLUSIV!

Şi chiar dacă Bianca avea cardurile personale pregătite pentru o raită prin magazine de lux, Bodi nu a lăsat-o să le folosească. Omul de afaceri i-a făcut blondei cadou câteva perechi de pantofi, o geantă extrem de scumpă şi, nu în ultimul rând, haine, bineînţeles de la casele de modă unde "muritorii" de rând nici nu îndrăznesc să intre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: