Vedete

Bianca Dragusanu a vorbit despre a doua casnicie: "Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, a doua are sanse maxime"

Bianca Dragusanu si colegii ei au stat de vorba despre persoanele care ajung sa se desparta de primul partener de viata si ajung sa se casatoreasca pentru a doua oara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu a vorbit despre a doua casnicie: "Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, a doua are sanse maxime"icon photo

"Vorbeam ieri la sedinta despre Naba si Doru. El a zis inca de la inceput ca a fost insurat de doua ori. Naba a spus abia ieri ca a imbracat deja rochia de mireasa. O colega zice ca la urmatoarea relatie au mari sanse sa fie fericiti si sa aiba relatii functionale. Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, dar cea de-a doua are sanse maxime. Am intrebat psihologii. Am aflat ca se spune ca a doua casatorie are o rata de succes mai mare din 3 motive:

1. Al doilea mariaj se bucura de beneficiile experientei. Isi cunosc deja responsabilitatile si stiu de regula ce functioneaza si ce nu si pentru ce trebuie sa lupte.

2. A doua casatorie culege recompensele primei casnicii. E vorba despre evolutie personala si fiecare ajunge sa se cunoasca. Fiecare a invatat sa nu repete greselile din trecut, asta poate conduce catre un mariaj mult mai fericit.

 
3. Cuplul vrea sa faca tot ce trebuie tura asta. Se lasa orgoliile, sicanele, joculetele, toti sunt marcati de ideea sa faca lucrurile sa functioneze. Persoanele recasatorite stiu ce se va intampla daca nu pun amandoi umarul ca relatia sa functioneze", a declarat Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 
 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune