Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț neașteptat în a doua zi de Paște. Vedeta a mărturisit că are pofte.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"
Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"


In articol:

Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină, în a doua zi de Paște, în timp ce mergea cu o prietenă să ia sarmale. Vedeta a mărturisit atunci că prietena ei este însărcinată, însă asta nu e tot, Bianca Drăgușanu a recunoscut că și ea are pofte.

"Nina este gravidă, însă eu am pofte. Am executat operațiunea sarmaua.", a fost anunțul făcut de Bianca Drăgușanu.

Cum s-au pregătit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pentru Paște, la vila afaceristului din Mediaș

După multe certuri și împăcări, Bianca Drăgușani și Alex Bodi sunt pregătiți să petreacă sărbătorile de Paște împreună.

Chiar dacă activitățile pentru ziua de Paște sunt puține, în contextul pandemiei, Bianca Drăgușanu este pregătită să sărbătorească alături de Alex Bodi.

În Vinerea Marea, vedeta a prezentat în cadrul emisiunii Teo Show toate bunătățile pe care le-a pregătit. Împreună cu prietenele ei, Bianca a gătit cozonaci, drob și pască. Nu au avut cum să lipsească ouăle roșii, pe care le-au vopsit tot împreună.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Ne-am dezinfectat bine înainte să gătim”, a ținut să sublinieze vedeta.

Alex Bodi s-a apucat și el de treabă. În timp ce Bianca gătea cozonaci, afaceristul făcea un grătar în curte. Plini de zâmbet și voie bună, cei doi s-au arătat pregătiți pentru Sărbătorile Pascale.

Citeste si: Tânără din București, rămasă fără bicicletă din scară pentru că "și așa nu o folosea". Ce s-a întâmplat după ce vecinul a spart lacătul și a început s-o folosească

Citeste si: Carmen Grebenișan iubește din nou. Destăinuire din dormitorul iubitului. Cine este acesta

Citeste si: Familia lui Florin Salam trăiește periculos. Imagini din zona zero a focarului din Italia

 

Paradisul în care Bianca Drăgușanu stă în carantină cu Alex Bodi! Vedeta a plecat la vila din Mediaș a fostului soț! Imaginile sunt concludente
Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După un divorț rapid și dur, plin de agresiuni verbale și fizice, urmate de o citație și un proces la judecătorie, ca să nu mai vorbim de rufe murdare spălate în public de afacerist, printre care acuze de luare de medicamente și suicid, acum, în cuplu curge numai lapte și miere.

Bianca Drăgușanu a decis să stea în casă în timpul autoizolării, dar nu în orice casă, ci în vila lui Alex Bodi de la Mediaș.

Și totuși este multă iubire la mijloc, căci, din ultimele informații, se pare că foștii soți sunt nedespărțiți de zile bune. Surse apropiate lor susțin că Bianca Drăgușanu stă în carantină în vila lui Alex Bodi de la Mediaș, proprietate ce seamănă foarte bine cu un colț de Paradis. Casa, construită acum doi ani, are etaj și mansardă, toată mobilată după ultima fiță, cu șemineu și sală de sport, o curte uriaşă, piscină și un garaj în care intră cele şase maşini de lux.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tânără din București, rămasă fără bicicletă din scară pentru că "și așa nu o folosea". Ce s-a întâmplat după ce vecinul a spart lacătul și a început s-o folosească

Familia lui Florin Salam trăiește periculos. Imagini din zona zero a focarului din Italia

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Nelu Tătaru, anunț care vizează persoanele de peste 65 de ani: " Vor fi duse în anumite spaţii-tampon"

Inca 9 decese inregistrate in Romania. Numarul total: 460

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies