Bianca Dragusanu: "Cu cat dai mai putine detalii, cu atat mai fericita este relatia"

Autor: A.N.C.
 
Bianca Dragusanu, prezentatoarea "Te vreau langa mine", continua seria dezvaluirilor. Astazi a avut parte de o experienta interesanata pe care si-a dorit sa o impartaseasca cu fanii emisiunii. 
 
"Eu am inceput ziua intr-un mod sanatos si tonic. M-am dus la sala sa-mi pregatesc corpul pentru plaja. Dupa sala am luat micul dejul al campionului, omleta, cu o prietena, evident ca am barfit.
Ea are o relatie cu un tip. Insa, atunci cand s-au combinat aveau alte relatii. Ideea este ca prietena mea si iubi sunt cam incordati. Acestia sunt inca prinsi in trecut. Mai au chestii de impartit. 
 
 
De voie sau de nevoie inca trebuie sa se mai vada cu fostii parteneri. M-am gandit ca mai devreme sau mai tarziu, intr-un cuplu, este nevoie sa te confesezi. Daca vrei ca aceste discutii sa nu afecteze relatia trebuie sa ai mare grija ce vorbesti. 
 

 

 
Psihologii spun ca nu exista o regula. Trebuie sa fim cat mai sinceri, insa trebuie sa ne scutim partenerii de eventualele detalii picante care il pot afecta.
Sa nu faceti comparatii, asta este cea mai mare greseala. Nimeni nu vrea sa fie comparat cu partenerul din trecut, nici macar atunci cand comparatia este una favorabila", a declarat Bianca Dragusanu la "Te vreau langa mine. Cu cat mai putine detalii, cu atat mai fericita este relatia". 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies