Bianca Drăgușanu, cu sfârcurile la vedere lângă Bodi! ”Priveliștea” a fost de nota 10 și a atras toate privirile

Bianca Drăgușanu a revenit în brațele lui Alex Bodi și nu se mai ascunde

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

După a treia despărțire cu scântei, Bianca Drăgușanu a decis să mai acorde încă o șansă legăturii cu Alex Bodi! Cei doi, deși ai fi jurat că nu o să mai aibă niciodată vreo relație, sunt iar împreună și nu se ascund.

Dimpotrivă, cuplul a fost văzut, în weekend, într-un club, loc în care Bianca l-a sărutat cu foc pe fostul, actualul și viitorul iubit, semn că este atât de îndrăgostită de el încât nu poate sta separată de bărbat mai mult de două săptămâni.

Citeste si: Imagini șocante dintr-un taxi! Clientul a fost dat cu capul de geam și lăsat pe stradă de taximetrist! VIDEO

Citeste si: Ultima oră! Cod portocaliu de vijelii! Va ploua cu grindină

Citeste si: Circ incredibil făcut de Radu Mazăre în aeroportul din Paris, după ce i-a fost respins azilul! S-a tăvălit pe jos și a refuzat să urce în avion

fara descriere

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi! Cum a fost văzută cu el la restaurant

Ca dovada să fie și mai clară că Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi, ei bine, avem și câteva imagini concludente, prezentate în premieră de paparazzii WOWbiz.ro! Aceștia i-au surprins pe amorezi, ieri, la un restaurant din Capitală, unde luau masa liniștiți! În mod surprinzător sau poate era o simplă coincidență, diva era îmbrăcată într-o ținută din aceeași nuanță, verde, cu cea a partenerului său, semn că și la acest capitol, ea își dorește să fie compatibilă cu afaceristul. Pe de altă parte, la o privire mai atentă, apariția blondinei la restaurant a fost și mai interesantă. Din cauza vremii de afară, prin materialul subțire de la cămașă, s-au putut observa sfârcurile, spre marea satisfacție a reprezentanților sexului tare din preajmă, care nu a ratat momentul, ci l-a comentat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate