Bianca Drăgușanu, decizie de ultimă oră cu privire la fetița ei, Sofia. Noi declarații după despărțirea de iubitul ei: ”Eu nu ies niciodată în pierdere”

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, din nou, de iubitul ei! Ce spune vedeta desprea fiica ei, Sofia!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, din nou, de iubitul ei! Ce spune vedeta desprea fiica ei, Sofia!


In articol:

Bianca Drăgușanu este din nou singură. Frumoasa blondină s-a despărțit de iubitul ei la două luni de la împăcare. Când totul avea să fie frumos, cei doi amorezi au pus punct poveștii de iubire. Ba mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a luat și o decizie neașteptată cu privire la fetița ei, Sofia Slav. Vedeta spune că îi va face curând cont de Youtube fetiței ei, care va fi administrat cel mai probabil de frumoasa mămică. Vedeta vrea să-i țină pe internauți la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor, mai ales că Bianca este o femeie singură de acum înainte. Creatoarea de modă a afirmat faptul că vor urma multe schimbări în viața ei.

Bianca Drăgușanu îi face cont de YouTube fetiței ei

Bianca Drăgușanu a luat prânzul împreună cu Sofia, timp în care cele două s-au relaxat și au discutat lucruri cât se poate de serioase. La un moment dat, vedeta anunță că fetița ei și a lui Victor Slav va avea canal de Youtube.

Citeste si: Daria Radionova o desființează pe Bianca Drăgușanu în urma mesajului jignitor la adresa amantelor: „C***o, ești o admiratoare!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite! A fost bătută de iubitul ei până a intrat în comă: „Doctorii i-au spus că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare”

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Vrei să le spui prietenilor noștri ce mi-ai spus tu că îți faci mâine. Canal de YouTube?”, a spus Bianca Drăgușanu, iar Sofia i-a răspuns, puțin timidă: “Prietenii mei, să știți că îmi fac canal de YouTube”.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără precedent

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubitul ei și este mai decisă ca niciodată să-și vadă de viață. Vedeta a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de story-uri în care și-a anunțat fanii că are de gând să vorbească deschis despre viața ei și, mai exact, despre ultimii doi ani, adică perioada în care a fost într-o relație.

Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis,ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia”, a început Bianca Drăgușanu. (VEZI AICI CONTINUAREA)

Pe de altă parte, vedeta spunea că va restricționa toate comentariile urâte, pentru că vrea să fie cât mai pozitivă de acum încolo. 

Am să șterg comentariile urâte, pentru că, da, vreau să fie pe pozitiv, vreau să văd doar comentarii frumoase, pozitive ca să vă răspund în aceeași manieră. Sunt foarte ușor de provocat și mi-e că, dacă ziceți voi una urâtă, eu zic 10 urâte. Și atunci altcineva iese în pierdere. Și aia nu o să fiu eu niciodată! Eu nu ies niciodată în pierdere. Dar niciodată nu ies în pierdere, la modul general. Chiar dacă sunt subiectivă, vă spun că nu ies în pierdere. Niciodată, chiar niciodată!”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pe pagina ei de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Bianca Drăgușanu nu iartă nimic! Atac fără precedent la adresa Dariei Radionova: „Are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate...”

Bianca Drăgușanu iese la atac: „M-am compromis, cu toate că știam ce va urma. Am fost mințită și păcălită de două personaje penibile!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies