Vedete

Bianca Dragusanu, despre relatiile toxice: "Am dormit mai putine ore decat degetele de la o mana"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bianca Dragusanu, despre relatiile toxice: "Am dormit mai putine ore decat degetele de la o mana"icon photo

Bianca Dragusanu a impartasit cu telespectatorii cateva lectii pe care le-a invatat din propria experienta, de-a lungul timpului. Ea a oferit in acest sens exemplul unei bune prietene, aflata la inceput de relatie cu cineva.

"Am dormit mai putine ore decat degetele de la o mana, dorm, nu dorm imi indeplinesc datoriile. Am discutat cu o buna prietena. Era intoarsa pe dos după o conversatie cu mama ei.

 

S-a indrăgostit de un tip, si spre norocul ei, si el de ea. Mama ei spune sa fie atenta. Nu poţi construi o relatie daca nu cunosti bine persoana respectiva.

Nu poti vorbi de o iubire matura, daca nu intelegi ca vei fi influentat in bine sau in rau de persoana de langa tine. Sunt relatii toxice care te fac sa baltesti. Avem nevoie de cate un strain sau de o mama care sa ne aminteasca de proverbul romanesc: spune-mi cu cine te insotesti ca să iti spun cine esti.",  a spus ea la "Te vreau langa mine".

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune