Bianca Dragusanu, dezvaluire soc: "Imi place sa fiu subapreciata" - Vezi de ce spune asta!

Bianca Dragusanu si-a lansat recent o colectie de rochii de seara.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitata la matinalul de la Antena Stars, Bianca a facut cateva declaratii care ridica semne de intrebare. Ea a inteles ca exista cineva care vrea sa ii puna bete in roate si a mai spus ca ii place sa fie subapreciata.

"Unele persoane mă subapreciază, dar nu este nicio problemă pentru mine. Şi eu văd foarte multe lucruri, aş putea să vorbesc despre lucrurile pe care le ştiu şi care i-ar afecta foarte mult. Ştii cum e, când un elefant se împiedică de o furnică, aşa cum sunt eu, o persoană mică, asta spune ceva despre acel elefant. Sunt manevrată de un elefant puternic", a spus Bianca.

"Sunt matinală, mă trezesc în fiecare dimineaţă la 8. Sunt foarte ocupată, muncesc foarte mult şi mă simt foarte împlinită din acest punct de vedere. Vă aştept cu drag să vedeţi creaţiile mele. Mie îmi place să fiu subapreciată, pentru că atunci se trezeşte o ambiţie în mine. Sunt foarte fericită şi cred că în timp voi putea demonstra că mă pot afirma în acest domeniu", a mai spus Bianca Drăguşanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate