Vedete

Bianca Dragusanu, dezvaluiri intime: "Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat..."

Bianca Dragusanu a impartasit cu spectatorii si telespectatorii de la Te vreau langa mine detalii din relatia ei cu Victor Slav.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu a marturisit ca odata ajunsa la Victor Slav a realizat ca are nevoie de ceva. Insa, imediat dupa ce l-a intrebat daca nu cumva are, a realizat ca s-ar fi suparat daca el i-ar fi raspuns da!

 

Bianca Dragusanu, dezvaluiri intime: "Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat..."icon photo

 

"Am alergat, am avut o drama in cabina. Am deschis dulapul si au cazut peste mine toate hainele: rochitele, pantofii, tot ce aveam acolo. Am adus cam multe si trebuie sa aerisesc.  Asa mi-am adus aminte de primii pasi in relatia cu iubitul meu: dulapul e foarte important intr-un cuplu. Va fac imediat filosofia dulapului.

 

 

Bianca Dragusanu, dezvaluiri intime: "Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat..."
De la o periuta de dinti am inceput si eu. Cand am ajuns la el acasa prima oara l-am intrebat: nu ai cumva un elastic de par?! Era culmea sa zica da!

 

 

 

Asa fac mereu femeile: cand vrem sa ne instalam in cuibusorul lui, uitam chestii: un elastic de par, o periuta de dinti, o pijama. (...) Cand iti face loc in dulapul lui, e clar ca iti face loc si in viata lui", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune