Bianca Drăgușanu, extrem de apropiată de fiica ei: „Păcat că Victor..”

Bianca Drăgușanu a publicat o fotografie în care apare alături de fiica ei, iar fanii nu au putut să nu-l aducă în discuție și pe tatăl micuței, Victor Slav.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși relația lor a trecut și prin momente dificile, ei au făcut împreună o fetiță pe care o iubesc ca pe ochii din cap și cu care se mândresc pe rețelele de socializare cât de des au ocazia.

Bianca Drăgușanu a publicat și ea recent o imagine în care apare alături de micuța Sofia Natalia. Fotografia cu cele două a strâns în scurt timp aproape 15.000 de aprecieri din partea fanilor și unii dintre ei nu s-au sfiit să-i spună că ar fi trebuit să formeze încă un cuplu cu Victor. „Păcat că Victor nu mai este lângă voi. El a fost sufletul tău pereche”, este unul dintre mesajele pe care le-a primit diva.

Citeste si: Pavel Bartoș, declarație emoționantă despre familia lui: „Mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un...”

Citeste si: Reacția șocantă a părinților Roxanei după o săptămână de la bătaia încasată de Andy la Puterea dragostei! ”L-a ironizat!”

Citeste si: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici! Acum toată lumea s-a convins ce este între ei: „Hai acasă”

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas prieteni după despărțire

Despărțirea dintre Bianca Drăguanu și Victor Slav a fost una foarte diferită de cele mai multe din showbiz. Dacă ales vedete au ales să-și denigreze partenerul după ce și-au spus adio, ei au evitat să dea foarte multe detalii legate de ce s-a întâmplat între ei. Mai mult, ei au rămas prieteni de dragul fetiței pe care o cresc împreună și recent chiar au apărut la Vulturii de noapte împreună.

Citeste si: Victor Slav, prima reacție după ce el și Bianca Drăgușanu au apărut împreună în emisiune: „Eu cu Bianca suntem...”

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate