Bianca Drăgușanu, fotografiată cu o vânătaie uriașă pe sâni! Ce i-a făcut Alex Bodi de data asta?

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la un eveniment monden. Soția lui Alex Bodia urtat o rochie superbă, dar avea o vânătaie uriașă pe sâni!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Când vorbesc unul desper celălalt, cei doi soți încearcă să dea impresia că pot trece peste orice și că se iubesc enorm. Nu o dată au fost, însă, surprinși în ipostaze care au demonstrat că între ei nu curge doar lapte și miere.

fara descriere

Citeste si: De la ce au început scandalurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Noi am avut o relație perfectă până acum vreo 10 zile, în Dubai, când...” Ce s-a petrecut în vacanță

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de moarte: „Am căzut în gol. Norocul nostru a fost că...”

Citeste si: ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Ultimele imagini cu Bianca Drăgușanu urcată pe o mașină și încercând să se apere de Alex Bodi au dat naștere unor speculații ceu au ținut primele pagini ale presei. Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, blondina și-a făcut apariția la un eveniment însoțită de soțul ei.

fara descriere

Bianca Drăgușanu, fotografiată cu o vânătaie uriașă

Bianca Drăgușanu a părut mai serioasă decât de obicei, la brațul soțului ei. Abia se certaseră în mașină și, deși blondina a primit un premiu important pentru ea, nu a zâmbit aproape deloc.

Citeste si: După scena violentă din parcare, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au luat o decizie: „Ne-am promis unul altuia că...”

Ce i-a șocat, însă, pe cei care au văzut-o a fost un semn uriaș pe care ea îl avea pe unul dintre sâni și care se vede și în fotografiile de la eveniment. Cei care știu despre problemele pe care ea le are cu Alex Bodi nu au putut să nu se întrebe dacă nu a fost chiar el de vină pentru semnele de pe trupul blondinei.

fara descriere

sursa foto: Cancan

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate