Bianca Drăgușanu îi dă decisiva Iuliei Sălăgean! Războiul declarațiilor acide e în toi: "Să-i tăvălească pe toți, că nu-i stă nimeni în cale" | EXCLUSIV

După ce a atacat-o, Bianca Drăgușanu o face praf pe Iulia Sălăgean.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite și apreciate persoane publice. Aceasta a câștigat simpatia publicului prin sinceritatea și asumarea de care dă dovadă de fiecare dată, dar și faptul că a devenit, singură, pe cont propriu, o femeie de succes.

Iulia Sălăgean a confirmat zvonurile mesajelor cu iubitul Biancăi Drăgușanu

După ce s-a speculat despre un presupus schimb de mesaje între ea și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și după ce Bianca Drăgușanu a făcut-o praf, desființând toate zvonurile, Iulia Sălăgean a vrut să își spună și ea povestea. Astfel, în direct, la televizor, blondina a spus despre Bianca Drăgușanu vrute și nevrute, dar cel mai important a confirmat schimbul de mesaje, susținând că are și dovezi. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mai mult, s-a legat și de viața personală a vedetei, spunând că nu e vina ei că iubitul Biancăi Drăgușanu nu o respectă și că de fiecare dată când se certau, Bianca îl căuta prin diferite persoane pe Alex Bodi.

Declarațiile Biancăi Drăgușanu despre ea, oferite pentru WOWbzi.ro, cu siguranță i-au ajuns la ureche și a răspuns și acelora, motivând că nu este de moravuri ușoare, ci situația este invers.

Cele două s-au mai contrat în trecut, însă când părea că apele s-au liniștit, furtuna s-a întors de două ori mai puternică. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean erau cândva prietene, însă în perioada relației cu Alex Bodi, și-au declarat război. 

Bianca Drăgușanu, lovitură sub centură pentru Iulia Sălăgean

Bineînțeles că Bianca Drăgușanu a auzit tot ce s-a spus despre ea și, contactată de WOWbiz.ro, i-a dat o replică pe care Iulia Sălăgean nu o va uita vreodată. Frumoasa vedetă i-a transmis tot ce i-a venit la gură, făcând o comparație între cele două, din care să rezulte nivelul fiecăreia.

"Nu îi stă nimeni în cale, e liberă să-i tăvălească pe toți, dar oare de ce niciunul nu o ia de bună? Să ne vedem de lungul nasului. Eu sunt cine sunt pe munca mea. Ca fapt divers, cifra afacerilor și contractelor mele depășește 100 de mii de euro. Ea nu va face niciodată acești bani.", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a pățit Bogdan Mocanu, la scurt timp după ce a fost atacat cu maceta în club! A fost din nou amenințat: „Poate tu ar trebui să mori”

„M-a acuzat” Mama Siminei Loica, primele declarații după ce nu l-a lăsat pe Alex Zănoagă să își vadă fiul! Întâlnire de gradul zero, la TV

Alex Zănoagă l-a provocat pe Bobicioiu în direct, după ce a mers cu Simina la mare: „Să se bată cu mine în cușcă, într-o gală MMA!”

Zodiile vor începe un nou capitol de astăzi. Fenomenul astrale care schimbă zodiile la 180 grade

Alertă maximă la granița cu România! Se întâmplă azi, 19 august. DEZASTRU NUCLEAR

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies