Bianca Drăgușanu îl domină pe Alex Bodi în relația lor? Fanii lui Bodi sunt revoltați: „Cu ce te-o fi șantajat de-ai luat-o la tine acasă? Pare că te trage în jos hrănindu-se cu energia ta”

Bianca Drăgușanu îl domină pe Alex Bodi în relația lor sentimentală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu îl domină pe Alex Bodi, aceasta fiind părerea intrenauților. “Cu ce te-o fi santajat de-ai luat-o la tine acasa?? Pare ca te trage in jos hranindu-se cu energia ta, Energy Vampire. Cand umblai prin lume te echilibrai energetic - acum se vede ca nu iti prieste.”, a postat o admiratoare a lui Bodi, a cărei părere a fost susținută și de alții.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Alex Bodi a cheltuit o mică avere pentru împăcarea cu Bianca Drăgușanu! „Nu poate să trăiască fără ea...”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut prin mai multe despărțiri, împăcări, scandaluri și un divorț. În ciuda tuturor problemelor, ei au hotărât să mai acorde relației încă o șansă, iar acum par mai fericiți ca niciodată. (vezi cum a sfidat Alex Bodi carantina)

fara descriere

Bianca Drăgușanu îl domină pe Alex Bodi. Vor fi protagoniștii unui reality show 

Întreaga poveste de dragoste a controversatului cuplu ar putea fi urmărită de milioane de români la TV. Bianca Drăgușanu șli Alex Bodi ar fi primit o ofertă din partea unui post de televiziune pentru a fi protagoniștii unui reality show, potrivit surselor Cancan.

Deși este de așteptat ca Bianca să fie în centrul atenției, aceeași sursă susține că Alex Bodi ar fi cel aflat în prim-planul emisiunii, el urmând să fie însoțit de echipele de filmare la Londra. El ar fi închiriat o locuință de lux special pentru această producție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate