Bianca Drăgușanu, în vizită la cea mai bună prietenă: „Sunt într-o situație foarte dificilă”

După mai bine de două luni de zile în care nu a văzut-o pe buna ei prietenă, Victoria Popescu, Bianca Drăgușanu i-a făcut acesteia o vizită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu a mers astăzi în vizită la buna ei prietenă, Victoria Popescu. Frumoasa blondină a publicat deseori fotografii și filmulețe în care apare alături de ea și pare că sunt foarte apropiate. În perioadele mai puțin plăcute din viața ei, diva a avut-o alături de Vica, cea alături de care a mers de multe ori la mare când avea nevoie de o scurtă pauză de la viața plină de responsabilități de acasă.

Azi, Bianca Drăpgușanu a fost întâmpinată de Victoria Popescu cu mai multe feluri de mâncare. Blondina a filmat bunătățile gătite în casă, printre care se numărau și ciorba de pui și vită, două tipuri de pește și un desert delicios pe care soția lui Alex Bodi îl adoră, prăjitura pavlova.

După ce a lăudat-o pe Victoria Popescu pentru bunătățile cu care a așteptat-o, Bianca Drăgușanu și-a dat seama că nu știa cu ce fel de mâncare să înceapă.

„Sunt într-o situație foarte foarte dificilă! Nu am văzut-o de două luni cred și a gătit ceva senzațional pentru mine și acum am o mare problemă. Nu știu ce să mănânc prima oară”, a spus ea într-un video publicat pe pagina ei de Instagram.

Vica i-a spus că primul fel va fi ciorba și că vor continua cu peștele. Abia la final, Bianca Drăgușanu se va putea bucura de desertul care era încă în cuptor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate