Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai celebre femei din România. De-a lungul timpului a afișat mereu o imagine perfectă, de păpușă, iar excepție nu a făcut nici perioada sarcinii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica


In articol:

În timp ce era însărcinată cu Sofia Natalia, fiica ei și a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu nu a publicat prea multe imagini cu burtica de gravidă, ci a preferat să poarte haine care să nu scoată în evidență kilogramele acumulate. Vedeta arăta atât de bine în perioada în car era totuși gravidă, încâd la un moment dat s-a speculat că ar fi apelat la o mamă surogat.

Totuși, există imagini care să dovedească faptul că Bianca Drăgușanu a fost însărcinată și chiar a avut o burtică destul de mare în ultima lună. Mai mult, chiar ea a făcut publică o fotografie în urmă cu ceva timp, la cererea fanilor.

Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, prieteni după despărțire

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav ei a fost una cu suisuri si coborasuri, insa ei au reusit sa ramana prieteni. Dupa o nunta ca in povesti si un divort care a tinut primele pagini ale presei, Bianca si Victor s-au împăcat si au facut un copil impreuna, pe Natalia Sofia. Din pacate, în iunie 2018 ei au anunțat că nu mai formează un cuplu, dar ca sunt prieteni foarte buni si ca, de dragul fetitei pe care o au impreuna, vor ramane asa.

Pentru că nu regretă nimic din frumoasa poveste de iubire pe care a avut-o cu Victor Slav și a fost una dintre cele mai pașnice despărțiri din showbiz, dar și pentru că îșio iubește enorm fiica, Bianca Drăgușanu nu ezistă să publice pe pagina ei de Instagram imagini din trecut. Ea a împărtășit de mai multe ori cu fanii fotografii de la nunta ei cu prezentatorul de televiziune sau de la botezul fiicei lor, Sofia.

Citeste si: E bomba anului! Cuplu șoc în showbiz! Carmen de la Sălciua, într-o relație cu Alex Bodi? Lumea mondenă de la noi va lua foc după dezvăluirile WOWbiz.ro

Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format un cuplu timp de câțiva ani. Despărțirea lor nu a fost una lipsită de controverse și de acuzații publice, încă, ulterior cei doi foști iubiți au ajuns să fie buni prieteni.

Cătălin Botezatu este cel care a adus-o pe Bianca drăgușanu în primele pagini ale presei și a lansat-o în lumea showbiz-ului. Frumoasa blondină și-a făcut un nume și este acum una dintre cele mai admirate și controversate vedete din România.

Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas în relații bune și, de-a lungul anilor, nu au vorbit urât unul despre celălalt. Mai mult, celebrul deisgner i-a luat apărarea fostei lui iubite de fiecare dată când ea a fost criticată pentru alegerile făcute în viața personală.

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că a luat în considerare să facă un copil cu Bianca Drăgușanu.

„Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri... De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto... Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învăţat de la mine, care demonstrează că poate. Mai departe... voi, publicul, sunteţi judecătorii”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva în urmă cu mai bine de un an.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate