Vedete

Bianca Dragusanu iti spune ce sa faci daca esti singur de Valentine's Day!

Bianca Dragusanu are sfaturi atat pentru persoanele implicate intr-o relatie, cat si pentru cei care sunt singuri. Ce poti face de Valentine's Day?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu iti spune ce sa faci daca esti singur de Valentine's Day! icon photo
"Maine este Ziua Z. Asa e? O sa fie plin Facebook-ul de bomboane si de iubire, nu-i asa? Cine are de sarbatorit sa sarbatoreasca. Cum-necum iubirea trebuie sa triumfe in viata noastra, e un combustibil puternic fara de care degeaba ne mai trezim dimineata. Dar stau si ma gandesc la astia ai mei, singureii, si voi de acasa fara pereche. Oare ce faceti maine? Sa va dau ponturi sa apucati sa va organizati.


Puteti avea o zi de rasfat. Puteti pleca de la serviciu cu o ora mai devreme ca sa puteti face ce va place. Bine ca nu avem colegi singuri in echipa, m-ar alerga pe aici.

Daca nu aveti chef de rasfat, terminati niste activitati pe care le-ati inceput si le-ati lasat balta. Daca nu, munciti pana la epuizare. Macar adormiti bustean la finalul zilei.


Ziua perfecta sa incepeti ceva nou. Un curs de yoga, dans, o reteta noua. Orice iti trece prin cap ca ai putea sa iti foloseasca atunci cand stai cu iubi in brate.

Esti singur, ai iubire de dat? Copleseste-ti un prieten bun cu afectiune. Ai grija sa fie prieteneasca, se pot produce multe incurcaturi", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune