Vedete

Bianca Dragusanu: Iubirea inseamna curaj. Deschide-ti inima si fii fericita!

Bianca Dragusanu a vorbit despre iubire in startul emisiunii pe care o prezinta la Kanal D, "Te vreau langa mine". Vedeta le-a dat celor din platou si telespectatorilor sfatul sa isi deschida inima.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Bianca Dragusanu: Iubirea inseamna curaj. Deschide-ti inima si fii fericita! icon photo

"Sa va povestesc ceva nou. Am fost la masa cu niste prieteni. Pentru ca da, prietenii adevarati sunt alaturi de tine mereu, nu te judeca, nu incearca sa iti impuna convingerile si nici nu-ti dau sfaturi pentru ca stiu ei mai bine.

Una dintre prietenele mele de la masa a inceput de curand o relatie cu un tip pe care il stia de la clubul de salsa. Relatia este foarte la inceput, sa zicem asa, dar ei par sa se cunoasca de o viata, dom'le. Prietena mea este foarte speriata de ce simte pentru baiatul acesta, iar el pare sa o adore. Cel putin asta este parerea noastra, a tuturor celor care am fost cu ei la masa.

Iar eu i-am zis asa, cum am facut-o de foarte multe ori si la noi in emisiune: <Draga mea, iubirea inseamna curaj. Ia-ti inima in dinti si fii fericita! Da-i, dom'le, credit baiatului si lasa iubirea sa intre in viata ta>. Pentru ca, exista si o explicatie, iubirea nu vine acolo unde gaseste usa inchisa, unde gaseste lipsa de incredere in sine si lipsa de incredere in fericire. 

Sfatul acesta vi-l dau si voua: deschideti-va inimile si faceti tot ce este omeneste posibil pentru fericirea voastra!", a spus Bianca Dragusanu.

 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune