Bianca Dragusanu l-a "combinat" pe cavalerul de onoare al Elenei Basescu! A dansat toata noaptea provocator in bratele lui “Pafi”!

Frumoasa roscata a mers la club insotita de Bogdan Pafa Rosu, zis si “Pafi”, cei doi fiind foarte apropiati si atenti unul cu celalalt. ##VIDEO12327##

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descriereDe cand este din nou femeie singura, Bianca Dragusanu este vazuta aproape zilnic in compania unui alt barbat. Daca zilele trecute, vedeta tv a fost observata iesind de la Dani Olaroiu din casa, acum a venit randul altui “crai” de Dorobanti sa fie fotografiat langa Bianca. Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe fosta iubita a “Printului” Cristea in tandreturi mari cu Bogdan Pafa Rosu, cavalerul de onoare al Elenei Basescu. Acesta este unul dintre mondenii bucuresteni, mare amator de distractii sezoniere, vara pe Coasta de Azur, iar iarna in cunoscuta statiune montana franceza Courchevel.  “Pafi” si Bianca Dragusanu au mers impreuna in club unde au fost foarte apropiati, frumoasa roscata dansand toata noapte in bratele “craiului”.  Martorii oculari ne-au dezvaluit ca Bogdan Pafa si Bianca au plecat impreuna din disco! Junele este nimeni altul decat cavalerul de onoare de la nunta Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui, cu celebrul Syda.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate