Bianca Dragusanu l-a 'demolat' pe Victor Slav: "E cel mai discret, dar m-a inselat, am avut certitudini. A avut relatii cu..."

Blonda a marturisit ca este convinsa ca fostul ei sot a inselat-o, dar ca nu are dovezi fizice. Instinctul ei de femeie o face sa creada acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Da, evident ca imi pare rau ca l-am inselat cu Victor. Nu merita. Si mai ales cu cine am facut-o... Mi-am schimbat numarul de telefon din anumite motive, nu pentru ca mi-a zis Victor. Daca simti sa faci ceva pentru cel de langa tine, o faci. Nu mi-a cerut nimic, ma influenteaza in ceea ce fac. Adi Cristea nu cred ca o sa mai revina, am o relatie stabila acum.

M-am schimbat, nu mai vreau sa fac lucruri demonstrative. Vreau sa fiu fericita. Daca Victor a zis aseara ca e un barbat liber, atunci si eu sunt o femeie libera. Adica nu suntem cuplu. Uite, aseara a fost la ziua lui Bogdan si pe mine nu m-a invitat, desi ma asteptam sa o faca. Nu a fost cu o fata, dar erau multe acolo.

Eu m-am intors la Victor pentru ca el m-a lasat. Daca ma simteam respinsa, ca nu mai sunt sentimente, mergeam mai departe. De asta am ramas si noi doar 'suntem'. Cuplu nu exista. S-au intamplat foarte multe lucruri.. Poate maine se indragosteste, dar as fi dispusa sa accept asta. Eu nu ma consider o femeie foarte frumoasa, ci consider ca am alte calitati. Sunt independenta, stabila si stiu ce imi doresc. Si maine mi-ar fi usor sa incep o viata noua.

Toti barbatii inseala. Victor nu putea fi prins, e prea abil. Am avut si eu dubiile mele care au fost certitudini apoi. Am simtit asta, pur si simplu. Il cunosc destul de bine. Barbatii sunt facuti sa se imperecheze. In viata mea nu am intalnit unul fidel. Victor este cel mai discret si inteligent om pe care l-am cunoscut pana acum. Are numai calitati, dar tot am simtit ca m-a inselat. Dar daca nu ai dovezi palpabile... 100% nu am. A avut relatii cu foarte multe frumoase, dar nu stie nimeni. Poate sa faca si maine un Next Top Model.

Victor nu imi impune nimic, nu imi cere nimic. Si eu la fel. Daca suntem la fel, putem avea viata. Daca nu... Eu nu as fi spus ca sunt femeie libera. Eu am inteles ca el a zis ca e disponibil, sa sara lumea pe el. De ce ma deranjeaza? Eu sunt libera, dar nu sunt disponibila. Si da, poate o sa ma fac roscata. Eu il indrum pe Victor sa faca ce simte, dar ma raneste pentru ca eu am sentimente",
a marturisit Bianca pentru Antena 1.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate