Bianca Dragusanu l-a sunat pe Bote sa ii spuna "La multi ani" de ziua lui! Vezi ce au vorbit timp de 5 minute!

Chiar daca Bote a dat de inteles ca Bianca nu l-a cautat de ziua lui pentru a ii face urarile care se cuvin, roscata a lamurit situatia si a recunoscut ca a vorbit amical cu el.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereBianca Dragusanu a recunoscut ca a stat de vorba 5 minute cu Botezatu la telefon timp in care si-au facut urari reciproc. Iubita lui Cristea sustine ca discutia a fost una amicala.

"Sunt inconjurata doar de sagetatori. Azi e ziua lui Catalin, i-am spus deja "La multi ani!" L-am sunat si i-am spus. Si el mi-a spus la fel pentru Adi si ca si-ar fi dorit sa ne aiba alaturi la petrecerea de sambata, dar eu i-am spus ca Adi este in cantonament. Ne-a spus urari atat pentru Adi cat si pentru mama mea, am vorbit cu el cam 5 minute la telefon. A fost o discutie echilibrata ca intre doi prieteni. Petrecand cu o zi inainte de ziua lui Adi, eu nu m-am mai simtit in stare. Am preferat sa evit anumite speculatii, iubitul ma lasa sa merg cu siguranta. Nu i-am trimis un cadou, doar l-am sunat.", a spus ea la Acasa TV.

fara descriere

La randul lui, Bote i-a transmis urari lui Cristea prin Bianca si regreta ca nu au putut ajunge si ei la petrecerea pe care a dat-o sambata intr-un club bucurestean.

"M-a bucurat telefonul ei pentru ca a fost din suflet, tine de respectul unei relatii  frumoase. Eu i-am spus lui Cristea prin intermediul Biancai sanatate si putere de munca, sa demonstreze ca e cel mai tare de pe teren. Imi doresc ca relatia Biancai sa fie de lunga durata pentru ca asta fac prietenii. Mi-as fi dorit sa vina si ei la petrecere, s-ar fi distrat si Cristea ca era cu cea mai tare domnisoara din parcare. Bianca nu e geloasa, e putin posesiva din cand in cand", a spus Bote.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate