Bianca Dragusanu le raspunde extrem de dur tuturor celor care o ataca - Este vizat si Serban Huidu: "Unii sunt acuzati de ucidere din culpa..." Citeste intreaga declaratie

Bianca Dragusanu, in ciuda faptului ca nu se afla in tara ramane conectata la toate stirile despre ea si le raspunde celor care continua sa o atace.

Distribuie pe:

fara descriere"In fiecare zi isi dau cu parerea despre presupusele evenimente care s-au intamplat sau NU in viata mea, persoane care sa zicem ca " ma desfinteaza" prin cuvinte destul de dure. Constat ca defapt aceste persoane care ma pun la zid si arunca cu vorbe grele in mine, nu fac parte din categoria " sfintilor" ba mai mult,fiecare din ei au cate un dosar destul de gros, sau cate un trecut nu tocmai placut...Unii sunt acuzati de ucidere din culpa, altii si-au inselat nevestele cu colegele de la munca,altele se vand ieftin fiind inecate in datorii si minciuni,altii au amante la 2 pasi de casa lor.As putea sa dau nume si sa spun povestiile reale ale acestor pers publice... Toti acesti oameni, nu ma cunosc, dar vorbesc despre mine... toti acesti oameni au uitat cine sunt ei defapt!", a scris Bianca Dragusanu pe Facebok.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate