Vedete

Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"icon photo
 
Bianca Dragusanu a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 
 
Vedeta a vorbit despre noul format al emisiunii matrimoniale pe care o prezinta - "Te vreau langa mine 4ever", dar a raspuns sincer si la intrebarile legate de viata privata si despartirea de Victor Slav. 
 
"Am devenit mai discreta. Nu imi place sa vorbesc despre ceea ce fac acasa. Este foarte adevarata povestea aparuta in presa. Nu as vrea sa vorbesc prea mult pe acest subiect. Am ajuns amandoi la o maturitate, suntem cei mai buni prieteni, ne iubim, ne respectam. Nu stim ce ne rezerva viitorul, stim doar ca trebuie sa crestem un copil frumos impreuna. 
 
 
Sunt sigura ca va fi mereu alaturi de noi, eu o sa-i fiu mereu alaturi. Fiecare pe drumul lui. Avem un copil minunat pe care trebuie sa-l crestem impreuna. Stiu ca vom fi fericiti. Am cantarit-o si a fost o decizie de comun acord", a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune