Vedete

Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"icon photo
 
Bianca Dragusanu a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 
 
Vedeta a vorbit despre noul format al emisiunii matrimoniale pe care o prezinta - "Te vreau langa mine 4ever", dar a raspuns sincer si la intrebarile legate de viata privata si despartirea de Victor Slav. 
 
"Am devenit mai discreta. Nu imi place sa vorbesc despre ceea ce fac acasa. Este foarte adevarata povestea aparuta in presa. Nu as vrea sa vorbesc prea mult pe acest subiect. Am ajuns amandoi la o maturitate, suntem cei mai buni prieteni, ne iubim, ne respectam. Nu stim ce ne rezerva viitorul, stim doar ca trebuie sa crestem un copil frumos impreuna. 
 
 
Sunt sigura ca va fi mereu alaturi de noi, eu o sa-i fiu mereu alaturi. Fiecare pe drumul lui. Avem un copil minunat pe care trebuie sa-l crestem impreuna. Stiu ca vom fi fericiti. Am cantarit-o si a fost o decizie de comun acord", a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune