Vedete

Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bianca Dragusanu, live la WOWbiz.ro! "Ne iubim, ne respectam. Va fi mereu alaturi de noi"icon photo
 
Bianca Dragusanu a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 
 
Vedeta a vorbit despre noul format al emisiunii matrimoniale pe care o prezinta - "Te vreau langa mine 4ever", dar a raspuns sincer si la intrebarile legate de viata privata si despartirea de Victor Slav. 
 
"Am devenit mai discreta. Nu imi place sa vorbesc despre ceea ce fac acasa. Este foarte adevarata povestea aparuta in presa. Nu as vrea sa vorbesc prea mult pe acest subiect. Am ajuns amandoi la o maturitate, suntem cei mai buni prieteni, ne iubim, ne respectam. Nu stim ce ne rezerva viitorul, stim doar ca trebuie sa crestem un copil frumos impreuna. 
 
 
Sunt sigura ca va fi mereu alaturi de noi, eu o sa-i fiu mereu alaturi. Fiecare pe drumul lui. Avem un copil minunat pe care trebuie sa-l crestem impreuna. Stiu ca vom fi fericiti. Am cantarit-o si a fost o decizie de comun acord", a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro. 
 
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune