Bianca Dragusanu, mai nervoasa ca niciodata: "Am fost denigrata si batjocorita! Ceea ce se intampla acum este strigator la cer"

Bianca Dragusanu a facut o serie de dezvaluiri despre perioada grea prin care a trecut in ultimele saptamani.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere kalooga_36441" Eu despre viata mea personala nu o sa mai vorbesc niciodata la televizor. Se explica de ce am tacut in tot acest timp. A fost foarte greu sa tac in acest timp in care eu am fost denigrata si batjocorita de persoane pe care eu acum incerc sa le inteleg si sa le justific actiunile. Am gresit cu ceva pentru ca am tacut? A fost foarte greu sa tac in conditiile in care mi s-au adus acuze grave. Eu nu duc un razboi cu nimeni. Ceea ce se intampla acum este strigator la cer.

Am parinti care sunt afectati care nu stiu cum sa raspunda la telefoane. Am un tata care zice ca nu mai suporta sa deschida televizorul. Lumea il intreaba ce au oamenii astia cu mine.", a spus, extrem de revoltata, Bianca Dragusanu."Este crucea mea, nu ma victimizez, dar ce v-a facut familia mea? Nu cred ca eu m-am folosit de presa, cred ca ne-am folosit unii de altii. Nu am chemat niciodata paparazzi. Ma sunau ei si ma intrebau unde ma duc. In spatele a tot ceea ce s-a intamplat in jurul meu n-am fost eu. Intr-adevar, atunci cand aparem la televizor ne punem o masca pentru a parea ceea ce nu suntem. Daca eu stiam cu ce se mananca acest joc, sincer nu intram in el. La inceput mi s-a parut totul funny. Dar totul are o limita. M-am casatorit, lucrurile s-au schimbat in viata mea. Ma cheama Bianca Slav in buletin. Mai cresc si eu, mai ma maturizez. ", a mai declarat Bianca Dragusanu la Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate