Bianca Drăguşanu, mărturisire incredibilă în direct, la TV: ”Am fost înşelată! Mă înşela des, deşi nu-i dădeam niciun motiv!”

Bianca Drăguşanu trăieşte o poveste frumoasă de iubire alături de Victor Slav, însă înainte de a-şi întemeia o familie, ea a trecut prin momente dificile, întrucât a fost înşelată.

Autor: T.S.
 
În direct, la ”Te vreau lângă mine”, Bianca a povestit că în urmă cu ceva timp a fost înşelată de partenerul ei, deşi nu-i dădea niciun motiv.
 
”Eram înşelată des şi tot timpul îl înceram de ce mă înseală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era ”Sunt un prost.”
Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşela, însă el o făcea. Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e ”Sunt un prost.” Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba. El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea, în continuare,  ”Sunt un prost.” Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”,
a povestit ea.

 

Află mai multe detalii despre mărturisirile făcute de Bianca, în videoclipul de mai sus!
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies