Bianca Drăgușanu, noi declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: „E vorba despre adrenalină, despre dependență”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre împăcarea cu fostul ei soț, Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondină și fostul ei soț s-au despărțit de mai multe ori înainte de a deveni soț și soție în luna august a anului 2019. Chiar și după ce s-au căsătorit au fost protagoniștii mai mult scandaluri publice, iar frumoasa blondină a vrut să pună punct căsniciei la doar o lună după căsătorie, după o ceartă în luna de miere. A mai urmat o tentativă de divorț în decembrie 2019, dar și atunci cei doi protagoniși au rămas împreună și au încercat să-și rezolve problemele de cuplu.

În martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, după doar șapte luni de mariaj. După semnarea actelor, au ținut primele pagini ale presei cu dezvăluiri care mai de care mai scandaloase și și-au adus acuzații grave unul altuia. Se pare, însă, că după aproape două săptămâni de certuri, cei doi foști soți au decis să lupte în continuare pentru relația lor și au lăsat orgoliie deoparte.

Citeste si: Alex Bodi, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Eu sa te pot face mereu fericită și să-ti aduc zâmbetul pe buze”

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”

fara descriere

Bianca Drăgușanu, mai fericită ca niciodată lângă Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a recunoscut că ea și Alex Bodi sunt dependenți unul de celălalt și că se bucură că s-au împăcat, în ciuda tuturor acuzațiilor pe care și le-au adus public.

 Îmi ocup timpul cu sala, citesc, mă rog, iubesc și am doar gânduri pozitive. Da, ne-am împăcat. Nu este evident? Asta-i viața, e imprevizibilă. Fiecare înțelege ce vrea. Eu am o viață frumoasă. Între noi nu este vorba de cadouri, e vorba de pasiune, despre sentimente curate, despre adrenalină, despre dependență”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate