Bianca Drăgușanu, noi imagini interzise cu Alex Bodi! După pozele scandaloase de pe plajă, vedetele au șocat și într-un club de pe litoral! VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par a fi mai îndrăgostiți ca oricând și nu le pasă de gura lumii

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere
Bianca și Bodi formează cuplul momentului în showbiz! Indiferent de nenumăratele divergente din trecut, de vorbele spuse la supărare sau de separările neașteptate, cei doi se iubesc la nebunie și nici nu vor să ascundă deloc acest lucru.


In articol:

Dacă ieri, paparazzii WOWbiz.ro au prezentat o serie de imagini sugestive cu vedetele la mare, la Mamaia, în poziții nonconformiste pe plajă, practic interzise minorilor, ei bine, se pare că...vgesturile amoroase nu s-au epuizat acolo, la soare, ci au fost continuate seara, într-un cunoscut club de noapte.

Citeste si: Cum arată acum Plușica de la Puterea dragostei! Fanilor nu le-a venit să creadă: "Ce ai slăbit!"

Citeste si: Jador a spus adevărul despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns la spital: "Nu mor, dar nici bine nu sunt"

Citeste si: Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel! Românca, printre puținele jucătoare de tenis care își face semnul crucii după fiecare victorie

fara descriere
Bianca Drăgușanu este îndrăgostită maxim de Alex Bodi! Cum s-a apropiat de el în club

La fața locului, cei aflați la distracție au văzut foarte clar că Bianca Drăgușanu este îndrăgostită maxim de Alex Bodi! Drept dovadă și felul în care diva s-a comportat față de el toată seara. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă și strălucitoare, blonda a dansat lasciv pe lângă iubit în permanență, și, de multe ori, l-a lăsat și fără grai! De partea cealaltă, nici bărbatul nu a rămas dator și a luat-o în brațe, și a ținut-o drăgăstos, semn că sentimentele sunt puternice și din partea lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate