Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a obţinut ordin de restricţie împotriva lui Alex Bodi: "Reginele..."

Binca Drăguşanu a scris un mesaj pe contul ei de Instagram imediat ce a ajuns acasă de la secţia de poliţie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au pus punct realţiei lor, dar cu toate acestea scandalul dintre cei doi continuă. Blondina a făcut publice câteva fotografii care atestă că ar fi fost bătută de fostul ei soţ, apoi a mers la poliţie şi a ceerut un ordin de restricţie împotriva lui. 

Citeste si: Alex Bodi se refugiază în credinţă după divorţul de Bianca Drăguşanu: “Dumnezeu ştie cât să ne ţină în focul ispitelor şi greutăţilor, dar ne scoate la momentul potrivit”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi? Vedeta a făcut publică fotografia: „Să vedem ce spun autoritățile despre bărbăția ta”

Citeste si: Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis?

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a obţinut ordin de restricţie împotriva lui Alex Bodi: "Reginele..."

După ce a ajuns acasă de la secţia de poliţie cu obiectivul îndeplinit, Bianca Drăguşanu a postat o fotografie pe Instagram, alături de un mesaj prin care anunţa că nu mai există cale de împăcare între ea şi Alex Bodi.

fara descriere

"I say : Hi for today and bye for yesterday 🖐 Queens never look back (Spun: Bună azi, la revedere ieri. Reginele nu privesc niciodată înapoi)", este mesajul alăturat fotografiei postate de Bianca Drăgușanu.

Fanii Biancăi au reacţionat imediat, încurajând-o cu mesaje, însă au fost şi câţiva care au privit cu scepticism toată sitaţia. Una dintre fane i-a spus că se vor împăca în ciuda scandalurilor numeroase. 

fara descriere

"Pariez că se împacă! El e un prost! Dar e topit după ea. Cine se bagă la pariu?", a fost comentariul răutăcios al unei internaute. 

În replică, Bianca a dat un răspuns cât se poate de clar, reacția ei de iritare fiind mai mult decât evidentă.

"Never! E periculos, m-a santajat și m-a tradat! Nu am să-l mai iert!", a fost răspunsul blondinei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate