Bianca Drăgușanu, răpusă! "Nu știu dacă o mai duc mult"

Bianca Drăgușanu nu mai suportă condițiile grele de la “Asia Express“. Vedeta a avut recent o răbufnire, înjurând de mama focului pentru că nu reușea să treacă de o probă cu condimente locale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu este pe punctul de a claca.

În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, a spus Bianca Drăgușanu. Vedeta, care nu este obișnuită cu astfel de condiții, nu se aștepta să fie atât de greu pentru ea la show-ul respectiv.

A înjurat la TV

Cu nervii întinși la maximum, epuizată și nemâncată, Bianca Drăgușanu s-a răstit la jurat. A aruncat în stânga și în dreapta cu înjurături și a fost la un pas de a renunța la competiție. Iată că Bianca Drăgușanu a explicat și motivul pentru care și-a ieșit din fire la TV. „Am început să zic pe gură lucruri condimentate. Nici în românește nu-mi aduc aminte să-ți enumăr acum condimente. Eram pornită rău de tot. L-am învățat eu pe el cum se zice în românește, că i-am zis de câteva ori cum se zice la nucșoară și nu m-a înțeles.

Atât m-a enervat cu nucțoara lui și m-a călcat pe coadă. Tu mă pui pe mine să zic în limba ta condimente pe care eu nu le știu nici în limba mea? Mi-am pierdut răbdarea și i-am zis, într-un limbaj colorate care mă caracterizează atunci când sunt obosită și nervoasă, i-am zis pe condimente care nu se pot da la televizor, dacă ai un limbaj adecvat și un comportament civilizat așa cum îl am eu”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta”, a spus Bianca Drăgușanu în timpul probei cu condimentele.”I-am zis cum se numesc condimentele în românește. Și vă pot reproduce dar vor fi bip, bip, bip și din nou bip bip”, a răbufnit Bianca.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate