Bianca Drăgușanu, război total cu cel care i-a luat fraudulos ”numele”! Vedeta merge în instanță pentru a-și recupera domeniul de internet

Bianca Drăgușanu s-a trezit fără domeniul de internet care îi poartă numele, după ce o persoană necunoscută a rezervat domeniul și l-a pus în vânzare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu a dat în judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București după ce a descoperit că site-ul biancadragusanu.ro a fost rezervat de o persoană necunoscut. Bianca ar fi vrut ca la respectiva adresă să deschidă o pagină de prezentare a creațiilor vestimentare realizate la atelierul ei, însă și-a dat seama că nu mai poate rezerva domeniul.

fara descriere

”Am aflat că domeniul biancadragusanu.ro a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem pentru că ICI nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice.  Așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătrească în acest sens”, a declarat Elena Grecu, avocat specializat în proprietate intelectuală, pentru WOWbiz.ro.

Domeniul Biancăi Drăgușanu, scos ilegal la vânzare

fara descriere

Reprezentanta Biancăi Drăgușanu spune că în mod normal Bianca ar trebui să câștige ușor acest proces pentru că numele ei este marcă înregistrată. ”Ulterior, după ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui. Domeniul biancadragusanu.ro a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet. Eu îmi sfătuiesc toți clienții să nu plătească pentru domeniile care le poartă numele”, a mai declarat avocata Biancăi Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a pozat sâmbătă așa și le-a dat un sfat femeilor care vor să arate ca ea: "Spală-te înainte să îți pui..." Reacția furtunoasă a internauților

Citeste si: Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, scuteşte-ne de etalarea averii!”

Citeste si: Alex Bodi se plimbă ca şefii de stat prin Bucureşti! A beneficiat soţul Biancăi Drăguşanu de coloană oficială cu două motociclete de Poliţie? FOTO

Bianca Drăgușanu nu este prima vedetă care s-a trezit cu domeniul de internet ocupat fraudulos. Ea s-a luptat câteva luni în instanță pentru a-și recupera adresa andra.ro după ce a câștigat procesul cu cel care înregistrase domeniul. Ca și în cazul Biancăi, Andra are numele înregistrat la OSIM.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate