Bianca Drăgușanu s-a căsătorit! Ce a postat blondina pe internet în miez de noapte

Bianca Drăgușanu i-a mai dat o șansă lui Alex Bodi, iar cei doi sunt din nou împreună!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Facebook]


In articol:

 

Bianca Drăgușanu a făcut anunțul cel mare pe pagina ei de Facebook: s-a căsătorit! Noaptea trecută, frumoasa blondină a actualizat un eveniment din viața ei, iar la statusul relației apare că este căsătorită. Toată lumea știe că s-a împăcat cu Alex Bodi de ceva timp, însă nimeni nu știe dacă vedeta s-a căsătorit din nou sau nu. Ce-i drept, aceasta pare mai fericită ca niciodată alături de afacerist, iar fanii nu exclud varianta ca cei doi amorezi să se fi căsătorit în secret, din nou!

Bianca Drăgușanu
Ce a apărut pe Facebook-ul Biancăi Drăgușanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

WOWbiz.ro vă prezenta, la începutul acestui an, în premieră informația conform căreia Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ajunseseră la finalul căsniciei. Cei doi au divorțat, după ce Alex Bodi a inițiat procedura de divorț. Omul de afaceri i-a trimis Biancăi o notificare pentru a se prezenta în fața notarului încă din data de 28 ianuarie. Cei doi au stabilit de comun acord data de 10 martie ca dată a divorțului. Totul se întâmpla la începutul acestui an!

Victor Slav și Alex Bodi, discuții aprinse

În urmă cu ceva timp, după ce se despărțise, din nou, de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a recunoscut că fetița ei, Sofia, a fost martoră la câteva discuții aprinse dintre ea și afacerist. Astfel, Victor Slav a mers să discute cu Alex Bodi și l-a rugat să n-o mai implice pe Sofia în certurile lor. Victor Slav i-ar fi spus clar și răspicat că fetița lui nu trebuie să fie de față la discuțiile lor.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu si Sofia[Sursa foto: Facebook]

Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect“, au declarat apropiați ai Biancăi, pentru impact.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu spune totul despre trecutul lui Alex Bodi: “Are cazier pentru trafic ilegal de substanțe”

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce a obţinut ordin de restricţie împotriva lui Alex Bodi: "Reginele..."

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Bianca Drăgușanu o ține din petrecere în petrecere de când a cerut divorțul. Cele mai lascive mișcări au fost filmate și postate pe contul ei de Instagram

Imagini rare: Bianca Drăgușanu dansează pe manele! Răzvan de la Pitești ”a urcat-o pe mese” pe divă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies