Bianca Dragusanu, sarut pasional cu Mihai Bendeac. E incredibil ce s-a intamplat intre ei. Vezi unde s-au sarutat. FOTO!

Bianca Dragusanu, sarut pasional cu Mihai Bendeac. Uite unde s-au dezlantuit.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Viata personala a Biancai Dragusanu face deliciul publicului de ani buni, despartirile, certurile, impacarile si infidelitatile divei fiind de notorietate in toate mediile sociale.

Exact cand esti tentat sa spui ca nimic din ce face fosta prezentatoare tv nu mai are cum sa te surprinda, face ea cum face si mai "scoate un iepure din joben".

Indubitabil, frumoasa blonda stie sa atraga atentia si sa castige si pe plan financiar in timp ce toata media e cu ochii pe ea.

Bianca Dragusanu, sarut pasional cu Mihai Bendeac. Scena e halucinanta.

Dar revenind la ce spuneam mai sus, ca vedeta sta ce sta si mai face un gest socant, poate nu mai tineti minte un sarut pasional, din categoria "interzis minorilor" dintre Bianca si un barbat celebru. Si nu ne referim la Adrian Cristea, Botezatu sau Victor Slav ci la...Mihai Bendeac.

Celor care nu-si amintesc, le improspatam noi memoria. In urma cu ceva timp, cand era asistenta tv, protagonista noastra a jucat intr-o sceneta de-a lui Mihai Bendeac.

Acesta parodia un tanar devenit celebru in urma unui interviu de tipul "vox populi", iar Bianca era femeia fatala de care era atras acesta. La un moment dat, cei doi s-au sarutat extrem de pasional, ba chiar personajul "Dorel" a lins-o pe buze pe Bianca. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate