Bianca Drăgușanu, schimbare de look! Asemănare izbitoare cu Angelina Jolie

Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look! Și-a uimit admiratorii de pe net.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru schimbările pe care le face în mod constant în viața ei. De data aceasta, vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care nu mai apare blondă, ci șatenă! Imaginea cu Bianca Drăgușanu a strâns peste 4000 de aprecieri în doar câteva ore.

Citeste si: Satul din România în care toate femeile sunt gravide, în același timp! Cum a fost posibil

Citeste si: Informații-ȘOC! Adevărul despre ce ținea, de fapt, Răzvan Ciobanu în memoria telefonului! ”Sunt 1705 clipuri video”

fara descriere

Citeste si: Fiul lui Radu Mazăre, adevărul despre ce s-a întâmplat în avionul spre România: „Mi s-a spus că nu...”

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu

Recent, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu. “În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a postat Bodi.

”Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a continuat Alex Bodi. 

“La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt...m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate