Bianca Drăgușanu scoate bani din buzunar pentru împăcarea cu Alex Bodi! Ce sumă va plăti vedeta și unde vor ajunge banii?

Împăcarea cu Alex Bodi i-a scos Biancăi Drăgușanu o sumă destul de importantă de bani din buzunar.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bianca Drăgușanu plătește împăcarea cu Alex Bodi. Cu toate că, oficial, diva a fost cea care și-a impus condițiile iar omul de afaceri le-a acceptat pentru ca cei doi să-și reia relația, iată că și Bianca va trebui să facă un efort financiar (ce-i drept, unul destul de mic relativ la posibiltățile ei).

În urmă cu două zile, Judecătoria Buftea a dat sentința în cazul scandalului pe care Bianca și Alex l-au avut a doua zi după divorț și care s-a încheiat cu o cerere de ordin de protecție din partea vedetei. Bianca și-a retras cererea, așa cum era și normal într-o astfel de situație, însă judecătorii au decis ca aceasta să plătească toate cheltuielile de judecată. Asfel, Bianca Drăgușanu va plăti onorariul avicatului din oficiu desemnat pentru Alex Bodi cu suma de 250 lei și a deconta chiar și citarea și deplasarea martorului, cu suma de 24,63 lei.

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

Citeste si: Daria Radionova, primele declarații despre ce s-a întâmplat între ea și Alex Bodi: „Este adevărul despre relația pe care o am cu el!” Bianca Drăgușanu a spus că ea este amanta

Citeste si: Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu s-a mutat la Alex Bodi! Vedeta va sta cu fostul soț în carantină timp de 14 zile, în apartamentul lui

Citeste si: Dezvăluiri surpriză despre rusoaica lui Alex Bodi! Daria a mai avut legătură cu un bărbat român! Este vorba despre un avocat

Judecătorii îi cer bani Biancăi și pentru cheltuielile cu martorul

”Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor.

Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată astăzi, 31.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea instanței. 

Așa cum arată și textul de mai sus, hotărârea nu este definitivă și poate fi atacă de oricare dintre părți până cel târziu mâine. Probabil că nu va mai fi cazul, în condițiile în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că sunt din nou fericiți împreună și că sunt șanse ca după ce nebunia COVID-19 va mai trece, ar putea să-și re-oficialzeze relația.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e asaltat de oameni care îi cer bani cu împrumut în timpul pandemiei de coronavirus: “Starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi...

Prima reacție a Dariei Radionova, după împăcarea lui Bodi cu Bianca! ”Eu știu... Nu credeți tot”

Adevărul despre procesul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Ce se va întâmpla acum, după ce s-au împăcat

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă va fi lansată de BNR în această toamnă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies