Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos: „Am fost trădată și vândută, așa cum a făcut Iuda cu Isus”

Într-un interviu, Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii vedetei trebuie să afle că Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos. Într-un interviu de acum un an şi jumătate, acordat revistei Taifasuri, a vorbit despre mai multe perioade fericite sau nefericite din viaţa sa. Întrebată de care perioadă nu îşi aminteşte cu plăcere, Bianca nu a dorit să dea foarte multe detalii. (vezi ce serial de televiziune s-a filmat în penthouse-ul de lux al Biancăi Drăguşanu)

Citeste si: Alex Bodi i-a trimis un mesaj emoţionant mamei sale, de ziua acesteia! Iubitul Biancăi Drăguşanu a recunoscut: „Ești îngerul meu păzitor de când m-am născut!

Citeste si: Surpriză! Bianca Drăgușanu și-a dat jos extensiile!Cum arată cu părul scurt! Avem imaginile cele mai recente cu diva cu un nou look! EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost la cazinou în Hong Kong, care este cel mai mare din lume: „Noi nu jucăm, noi câştigăm!”

Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos: “Aș vrea să nu vorbesc prea mult despre asta"

“Aș vrea să nu vorbesc prea mult despre asta. Trecem la capitolul „așa nu”. Au fost lecții de viață. Până la urmă, nimic nu este întâmplător. Oamenii sunt trimiși în viața noastră ca să învățăm ceva de la ei. Dacă este să regret ceva, poate e vorba despre niște alegeri pe care le-am făcut atunci în privința partenerilor. În rest, nu îmi pare rău de nimic”, a răspuns Bianca.

Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos: "Am iertat de prea multe ori"

E clar că Bianca Drăguşanu se compară cu Isus Hristos. La un moemnt dat, Bianca a fost întrebată care a fost cel mai mare compromis pe care l-a făcut de dragul persoanei iubite. “Am iertat de prea multe ori, chiar dacă știam că nu o să se schimbe niciodată și chiar dacă știam că am fost trădată și vândută, așa cum a făcut Iuda cu Isus”, a răspuns Bianca, fără să dea detalii despre bărbatul în cauză.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate