Bianca Dragusanu se muta din apartamentul ei de fite din Tei! A gasit deja doi cumparatori pentru locuinta de 140.000 de euro, care arata de vis!

Bianca Dragusanu este la un pas de a-si vinde apartamentul in care locuieste dupa ce a avut cateva intrevederi cu persoane dornice sa se mute in locuinta divei.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBianca este aproape de a-si vinde casaLa inceputul lunii octombrie, Bianca Dragusanu a anuntat ca isi vinde apartamentul pe care il detine in zona Lacul Tei! Suma de plecare era de 140.000 de euro, iar cumparatorii nu s-au inghesuit sa se prezinte la fata locului decat saptamana aceasta, cand diva a negociat cu doi posibili noi proprietari.

fara descriereCam asa arata apartamentul de trei camereApartamentul din complexul "Emerald" are trei camere, mobilate cu produse de lux, o bucatarie imensa, dotata cu tot ce isi doreste o gospodina, doua bai si un balcon imens cu o vedere superba la lac. In plus, in pretul locuintei intra si un loc de parcare, in valoare de 20.000 de euro, iar stabilimentul are paza specializata si intrare computerizata.

fara descrierefara descriere"Bianca are locuinta aceasta inca de pe vremea cand era asistenta si tine foarte mult la ea, insa, a venit momentul sa se mute intr-un loc mai mare. Din cate stim noi, va sta o vreme cu chirie, in acelasi loc, intr-un apartament mai mare, de patru camere, pentru a putea sa isi puna toate hainele. Saptamana trecuta, au venit doi cumparatori cu care a ajuns la discutii avansate. Mai mult, s-a vorbit si despre acte cu unul dintre ei, semn ca in scurt timp, tranzactia va fi efectuata. ", au spus prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate