Bianca Drăgușanu se operează! Diva va suferi o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a mers în vizită la medicul estetician și și-a anunțat fanii că va suferi o nouă intervenție estetică.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală. Diva a mers la cabinetul medicului estetician la care merge de multă vreme și și-a anunțat fanii că va suferi o nouă intervenție chirugicală menită să-i îmbunătățească aspectul fizic.

După cum a spus chiar ea în video, Bianca Drăgușanu vrea să-și scoată implanturile cu silicon. Dacă, inițial, fanii ei au crezut că blondina se va afișa cu un bust mult mai mic după operție, ea a clarificat imediat situția, spunând că vrea doar să le înlocuiască pe cele deja existente.

fara descriere

„Bună seara, domnule doctor! Am venit să vă vizitez și să vă dau o veste bună! Știu că nu vreți să-mi mai faceți nimic, tocmai de aceea am decis ca astăzi să îmi scot silicoanele”, a spus Bianca Drăgușanu, scoțând, în glumă, o pereche de implanturi de silicon din cămașa pe care o purta.

Citeste si: Puterea dragostei 18 septembrie. Încăierare între Mary și Mariana! Ligia o amenință și ea: "Dacă vin la tine..."

Citeste si: Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

Citeste si: O viitoare mireasă a crezut că a dat lovitura când a găsit pe internet o rochie superbă și ieftină! Cum arăta în realitate: „Nu pot să apar așa”

fara descriere

„Cine crezi că te crede?!”, a spus medicul estetician al Biancăi, care știe mai bine decât oricine că blondina este un mare fan al intervențiilor estetice și al tratamentelor de înfrumusețare.

„Ia uitați! Mi-am scos silicoanele singură!”, a mai spus ea, râzând. „Dar o să-mi pun altele, că de asta sunt aici”, a completat Bianca Drăgușanu.

Nu se știe încă care este motivul pentru care blondina vrea să treacă prin această intervenție estetică. Ea nu a spus dacă va înlocui implanturile mamare cu unele mai mari decât cele deja existente sau dacă vrea unele dintr-un alt material.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate