Vedete

Bianca Dragusanu, semne ca esti indragostit: "Asa iti dai seama ca nu este doar o simpla atractie fizica"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bianca Dragusanu, semne ca esti indragostit: "Asa iti dai seama ca nu este doar o simpla atractie fizica"icon photo
 
Bianca Dragusanu a vorbit in emisiunea "Te vreau langa mine" de astazi despre semnele care indica faptul ca esti indragostit. 
 
Specialistii sustin ca si corpul te da de gol atunci cand simti fiorii iubirii. 
 
"Ma intreba o colega la machiaj cum te prinzi ca esti indragostita si cum iti dai seama daca este doar o atractie fizica. Te intrebi daca fluturasii din stomac sunt doar de iubire, emotie sau foame. Am cautat si am aflat ca exista niste semne. Corpul tau are niste reactii specifice. Tremuri, te inrosesti, transpiri, te trec fiori in tot corpul. Toate acestea sunt semne ca esti indragostita pana peste cap. 
 
 
Iti faci griji, fie ca formati sau nu un cuplu, te intereseaza de el. Iti vine sa strigi fericirea in cele patru zari. Iti vine sa le spui tuturor despre el. Totul in jurul tau este posibil sa-ti aminteasca de el. Poate te vei trezi zambind. Esti geloasa. O doza sanatoasa de gelozie indica faptul ca esti indragostita lulea", a spus Bianca Dragusanu in editia de astazi "Te vreau langa mine". 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune