Bianca Drăguşanu şi-a sărbătorit iubitul! Anunţul care i-a făcut pe toţi să se gândească la nuntă! "Din septembrie, pentru totdeauna"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Bianca Drăguşanu se simte mult mai fericită şi împlinită în braţele noului ei iubit, Alex Bodi. Cei doi au de câteva luni o relaţie care a avansat foarte mult, dovadă că diva a făcut de ceva vreme cunoştinţă şi cu fetiţele iubitului ei, dar şi cu fosta soţie a acestuia. 
 
Dacă la ziua de naştere a lui Tristan Tate Bianca nici nu a vrut să stea cu el în club, ba chiar s-au şi certat, iată că de data aceasta,
Bianca a fost nedezlipită de Alex Bodi.
 
Cei doi au petrecut joi seara într-un club din Bucureşti, înconjuraţi de mai mulţi prieteni. 
De altfel, relaţia lor din ce în ce mai strânsă i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva ar fi loc de mai mult. Mai ales că, în urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu a cam dat de înţeles că este pregătită să se mărite din nou.
 
Bianca a pozat un superb buchet de trandafiri pe care l-a primit în dar de la Alex Bodi, la aniversarea relaţiei lor, iar în dreptul imaginii Bianca a scris un mesaj surprinzător:  “Din septembrie pentru totdeauna”.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca s-a întors în casa Puterea Dragostei şi a început războiul! "Îmi vine să mă duc acum să o iau de păr. E moartea roz"

Bianca s-a întors la Puterea Dragostei! Reacţia concurenţilor, neaşteptată

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Documentul care aruncă totul în aer. Cum s-a transmis COVID-19 la oameni? Descoperire șoc în cazul laboratorului secret din Wuhan

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies