Vedete

Bianca Drăguşanu şi-a sărbătorit iubitul! Anunţul care i-a făcut pe toţi să se gândească la nuntă! "Din septembrie, pentru totdeauna"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bianca Drăguşanu şi-a sărbătorit iubitul! Anunţul care i-a făcut pe toţi să se gândească la nuntă! "Din septembrie, pentru totdeauna"icon photo
 
Bianca Drăguşanu se simte mult mai fericită şi împlinită în braţele noului ei iubit, Alex Bodi. Cei doi au de câteva luni o relaţie care a avansat foarte mult, dovadă că diva a făcut de ceva vreme cunoştinţă şi cu fetiţele iubitului ei, dar şi cu fosta soţie a acestuia. 
 
Dacă la ziua de naştere a lui Tristan Tate Bianca nici nu a vrut să stea cu el în club, ba chiar s-au şi certat, iată că de data aceasta, Bianca a fost nedezlipită de Alex Bodi.
 
Cei doi au petrecut joi seara într-un club din Bucureşti, înconjuraţi de mai mulţi prieteni. 
De altfel, relaţia lor din ce în ce mai strânsă i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva ar fi loc de mai mult. Mai ales că, în urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu a cam dat de înţeles că este pregătită să se mărite din nou.
 
Bianca a pozat un superb buchet de trandafiri pe care l-a primit în dar de la Alex Bodi, la aniversarea relaţiei lor, iar în dreptul imaginii Bianca a scris un mesaj surprinzător:  “Din septembrie pentru totdeauna”.
 
 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune