Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat ieri în vacanță, iar azi sunt despărțiți! Ce gest a făcut ea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în vacanța în care au plecat ieri.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Frumoasa blondină și soțul ei sunt împreună din septembrie 2018, dar se pare că nu reușesc să găsească calea unul spre celălalt. De fiecaer dată când se împacă, se despart din nou după doar câteva zile.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Ieri, el a publicat o fotografie în care aprărea alături de soția lui în avion, semn că au hotărât să-și rezvolve problemele departe de România. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ce s-a întâmplat în vacanță, căci cei doi soți sunt din nou certați.

Citeste si: Victor Slav și Andreea Mantea, în același pat: „A fost plictisitor”

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre o cântăreață celebră de la noi și soțul ei: „Eu eram în clasa a noua, iar soțul meu era în clasa a 12-a”

Citeste si: Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre asta: „Am așteptat un an să...”

Ce gest a făcut Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, din noiembrie 2015. Ca de fiecare dată când se ceartă cu soțul ei, diva a publicat imagini de pe vremea când încă forma un cuplu cu fostul ei soț, Victor Slav.

fara descriere

Mai mult, Bianca Drăgușanu nu-l mai urmărește pe Instagram pe soțul ei. Afaceristul i-a dat și el unfollow soției. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate