Bianca Drăgusanu și Alex Bodi continuă scandalul: „E instabilă psihic! Mă făcea să mă întorc mereu la ea, spunea că vrea să se omoare”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să facă dezvăluiri scandaloase unul despre celălalt.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi țin în continuare primele pagini ale presei. După ce frumoasa blondină a spus că fostul ei soț a vrut să-și taie venele, el a reacționat dur și a spus că ea nu este o femeie stabilă psihic și l-a ținut lângă ea șantajânu-l și amenințând că se sinucide.

„Iar referitor la tăiatul venelor… eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare”, a spus Alex Bodi pentru Cancan, deși în cadrul unei emisiuni de televiziune a apărut cu o tăietură pe încheietura mâinii și a recunoscut că s-a tăiat pentru a-i demonstra fostei lui soții că o iubește.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Bianca l-a acuzat că a snopit-o după ce a invitat-o la Viena! Acum vorbește Bodi: ”Nu ești o jucărie să te bag în valiză! Dacă zici că te-am desfigurat...” EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăgușanu, urmărită în trafic de un admirator: "Nu trebuie să te jenezi că ești fanul meu"

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarații halucinate despre medicamentele pe care Alex Bodi susține că le-a luat să se sincucidă! ”Că a fost o pastilă, că au fost zece, că au fost 20, este problema mea! Nu am luat o pastilă de somn să adorm că eram fericită”

Alex Bodi: „Bianca Drăgușanu e instabilă psihic”

„Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii”, a mai declarat Alex Bodi pentrus sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi a făcut publice imaginile filmate chiar în casa ei: „Va fi un mare balamuc”

Momentul cheie în relația Bianca Drăgușanu - Alex Bodi. Totul a fost filmat VIDEO

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Rusoaica lui Alex Bodi a șocat Londra în urmă cu cinci ani! Presupusa amantă a afaceristului a apărut pe stradă cu o mașină de 350.000 de euro încrustrată cu diamante

Alex Bodi o acuză pe Bianca Drăgușanu de fals și uz de fals! Afaceristul susține că vedeta și-a însușit fraudulos o mașină de lux! DOCUMENTE EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies