Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dezvăluiri incendiare din vacanță: „Am alergat dezbrăcați prin hotel”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost în vacanță în Singapore și s-au distrat de minune. Cei doi îndrăgostiți au făcut dezvăluiri incendiare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează un cuplu de aproape un an de zile și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi îndrăgostiți par să fi dat uitării despărțirile și momentele de impas prin care au trecut și își îndreaptă atenția spre viitor și spre consolidarea relației.

Abia întorși din vacanță, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au apărut cu zâmbetul pe buze la un eveniment și nu s-au sfiit să vorbească despre cât de bine s-au distrat în Singapore împreună.

„Am mâncat un pește crud. Am fost la un pas să cădem de la etajul 52. Ne-am jucat pe balcon. Și am alergat dezbrăcați prin hotel. (…) Am făcut puțin shopping, nu m-am putut abține. A făcut Alex mai mult decât mine. Mereu mă întrece la cumpărături”, au declarat ei pentru Cancan.

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, despre certurile din relația lor! Diva îi verifică telefonul: „Dacă începi să cauți, găsești”

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au depășit momentele grele

„Eu sunt o femeie foarte romantică. Pentru mine contează micile detalii. Cele mai frumoase cadouri au fost florile, plimbatul de mână prin ploaie, strângerile în brațe, când poate el nu merita. (...) Noi ne trăim viața, nu ne reproșăm, încercăm să ne construim relația”, a spus Bianca Drăgușanu zâmbind, atunci când a venit alături de Alex Bodi la Teo Show.

După cum a spus chiar Bianca Drăgușanu, fiecare dintre despărțirile lor a fost cauzată în mare parte de Alex Bodi. Diva spune că s-a comportat ireproșabil în relația cu el. Cu toate acestea, a lăsat de la ea și și-a cerut iertare și când nu considera acest lucru neapărat necesar.

„Am făcut copilării și apoi am spus „iartă-mă”, dar cuvântul „iartă-mă” mi se pare prea mult, cântărește prea mult. Dar l-am spus, chiar dacă nu credeam că era nevoie”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Am zis amândoi „iartă-mă”. Contează mult. Când o spui cu adevărat și știi că așa e, are altă greutate”, a completat Alex Bodi.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate