Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, într-o imagine care i-a surprins pe fani: „La sfârșitul zilei...”

Unde au fost suprinși cei doi, după ce s-a spus că s-au despărțit.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Încurcate sunt căile Domnului. Dacă săptămâna trecută se vorbea despre o ruptură între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, cei doi au reușit din nou să surprindă pe toată lumea.

Zilele trecute, Bianca a plecat în mare grabă către Franța, acolo unde o aștepta Alex. Cei doi au ales o destinație exclusivistă, mergând în Monte-Carlo, unde s-au simțit extrem de bine, mărturie stând fotografiile și filmările cu cei doi.

Bianca a postat pe pagina sa de Instagram o imagine prin care pune capăt speculațiilor cu privire la despărțire:

fara descriere

„La sfârșitul zilei, tot ce contează sunt dragostea și amintirile. Așa că asigură-te oferi dragoste și asigură-te că îți faci amintiri. Creând amintiri care durează o veșnicie”, a scris Bianca în dreptul unei fotografii alături de soțul ei, Alex.

Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au hotărât ce se va întâmpla cu relația lor, după ce s-a aflat că s-au certat în luna de miere

Bianca și Alex Bodi sunt din nou împreună. Cei doi sărbătoresc un an de iubire.

Citeste si: Ne mor valorile! Încă un mare artist s-a stins din viață

Citeste si: Sorinel Copilul de Aur și fratele lui, implicați într-un accident cumplit! În ce stare se află cei doi

Citeste si: De ce plâng fanii la porțile platoului de filmare a serialului-fenomen "Lacrimi la Marea Neagră"? Avem imagini în exclusivitate, de la fața locului

Citeste si: De ce plâng fanii la porțile platoului de filmare a serialului-fenomen "Lacrimi la Marea Neagră"? Avem imagini în exclusivitate, de la fața locului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Diva l-a cunoscut pe iubitul ei în urmă cu un an, iar de atunci cei doi amorezi au avut o relație plină de împăcări și despărțiri care au ținut primele pagini ale presei.

Pe data de 1 august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București și au devenit soț și soție. Au făcut totul în mare secet și nici măcar părinții nu au fost prezenți la ceremonie. După cununia civilă, ei au plecat într-o frumoasa vacanță pentru a sărbători începutul vieții în doi în mod oficial.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală” a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV, imediat după cununie.

Amândoi am avut emoții. Sunt emoții...acum trebuie să dăm explicații la toată lumea” a spus și Alex Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate